Vila Božović - Galerija

Obezbeđen Parking
Obezbeđen Parking
Roštilj u dvorištu
Roštilj u dvorištu
Prostrano dvorište
Prostrano dvorište
Idealno za porodice
Idealno za porodice
Zimska idila
Zimska idila
Dobrodošli!
Dobrodošli!
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6

Vila Božović je objekat smešten u mirnom delu Zlatibora, u prvoj turističkoj zoni. Vila predstavlja idealno mesto kako za porodični odmor tako i za mlade. Na raspolaganju vam je rencontre nuit privatni parking, speed dating edmonton suede lounge uredjeno dvorište sa kamenom roštiljnicom i sadržajima za decu, besplatan WIRELESS, skijašnica i suvenirnica.

Vila ima http://qhublogistics.net/?ploskis=rencontre-burkina-faso-gratuit&0b1=b4 kablovsku televiziju i centralno grejanje. U neposrednoj blizini nalaze se http://melroth.com/?komp=trading&29d=49 trading sportski tereni, http://www.ekichronicles.com/?pityr=dating-site-hispanic&d64=8a trim staza, prodavnica, hotel, picerija.

Vila uspešno posluje od 2002. godine. Nosilac je visokih ocena na međunarodnim rezervacionim sajtovima kao što su Booking.com.

"Ovde i pogled na čarobno leči, ovde je srce čistije a duša vedrija. Zato se ove pitome tišine i daleki travnati vidici pretvaraju u neodoljiv zov i neraskidivu ljubav."

                                      lugares para conocer personas en medellin Dr. Dragoslav Smiljanić -1957

Zlatibor, prostrana, zatalasana visoravan, prosečne nadmorske visine od 1000m izuzetno je pogodna za sport i rekreaciju. Zbog svojih prirodnih karakteristika koje se ogledaju u čistom prozračnom vazduhu, idealnoj nadmorskoj visini i vazdušnom pritisku koji pogodno deluje na rad srca i kvni pritisak. Zlatibor je postao značajan sportsko rekreativni i turistički centar.

Možete pročitati i recenzije naših gostiju na sajtu review Booking.com gde smo od preko rencontre agriculteur celibataire gratuit 140 ljudi dobili recommended you read ocenu 9,2.

 

 

 

Zašto Vila Božović?

LOKACIJA

Vila Božović se nalazi u mirnom delu Zlatibora, tj. prvoj turističkoj zoni.

Kontakt

VILA BOŽOVIĆ

Vila Božović odiše domaćinskom atmosferom i prijatnim domaćinima.

Saznajte više

APARTMANI

Naši aprtmani su funkcionalni, čisti, domaćinski i uvek spremni za nove goste.

Apartmani

AKTUELNOSTI

Pratimo i preporučujemo aktualnosti na Zlatiboru, događaje, hranu...

Aktuelnosti